Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Tempo af Carsten Borch

Carsten Borch
Tempo
285 sider
Forlaget EC Edition

Hvad kunne bogen næsten hedde andet end Tempo, når tempoet nu er højt, sceneskiftene iøjnefaldende og replikkerne bliver smidt ud i hovedet på læseren.


Ebbe får af sin mormor at vide, at noget ikke er, som man troede. Det er noget med den 200 år gamle slægt. Sammenfaldende med internettets og de globale mediers betydning for en tjekkisk forfatter, lader Carsten Borch sin handling og hændelsesforløb væve sammen, og læseren bliver bragt ud i marginalerne, hvor man kan sige, det drejer sig om at bide godt fast i bordpladen for at følge med. Men aldrig på den uoverkommelige eller irriterende måde. Mere i et tempo, hvor vi kan mærke livet og menneskene flytte sig, gode personkarakteristika gennem replikskifterne, hvor man kan se personerne foran sig. Og Carsten Borch er - måske qua hans ader fra 1970 - dygtig til at vælte sig rundt i teknologi og hurtige meningsudvekslinger med kant.

En fint sammenskruet roman.

På forlagets hjemmeside kan man læse, at læserne er vilde med Tempo. Det kan vi egentlig godt forstå. Den appellerer til at øge sit ordforråd, at beherske syntakser, slippe øh´er og bøh´er og komme direkte to the point.

Det er en fin mission med en bog og et godt ry at skabe sig som romanforfatter, at man går lige til kernen.