Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Wall Street af Per Wimmer


Per Wimmer
Wall Street
244 sider
L & R Business

Man bliver forpustet af at læse bogen, der er et dybt indblik i, hvordan der på en formiddag jongleres med og tabes millioner af dollars på Wall Street - ret beset for almindelige menneskers værdier -, så er der frokost, en god en af slagsen, og så går det ellers løs igen.
I omegnen af en kvart billion kroner skifter hænder hver eneste time på Wall Street, dette fascinerende og samtidig enormt skræmmende inferno af brøl, begejstring, jubel, nederlag, kraft og konkurser. Per Wimmer har i mere end et årti arbejdet med de helt store penge på Wall Street og giver os gennem bogen en særdeles interesant gennemgang af de arbejdsmetoder og tanker, der ligger bag pengeflowet, og hvordan man tænker og bør tæke skråt, ud af krybben og anderledes, når man skal have succes med sine investeringer.
Bogen er meget letforståelig, og man behøver ingen specielle forudsætninger for at læse bogen, andet end måske interessen for penge og, hvorledes verden og virksomheder og ekstreme rigdomme er forbundet. Og hvordan ekstreme selskaber som Lehman Brothers, Goldman, Morgan Stanley og Merrill Lynch arbejder.
Vi følger Per Wimmer i kulissen, da han ser finansboblerne bygge sig op og briste én efter én, og vi følger ham på vej til møder med store kapitalinteresser om miner og gas.
En spændingsbog om de facinerende dollars -, men også en bog man kan læse som den spænding, hvormed verden flytter sig ved hjælp af innovative tanker og handlinger og med dyb forståelse for procedurer i pengerækkerne, som så alligevel kan slå fejl med enorme, var vi lige ved at sige, civile tab til følge.