Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Urværksprinsen af Cassandra Clare

 

 

Cassandra Clare
Urværksprinsen
447 sider
Borgen

Så er vi tilbage i Victoria-tiden og Londons magiske underverden. I bogen får vi indblik i og bliver mindet om, at denne fantastiske storby nu med city lights og moderne olympiske lege har været centrum for alverdens og ikke mindst underverdens magi, skygger, mistfostre, hekseri og overnaturlighed.
Bogen er skrevet i et meget levende og nærværende sprog, og den er alsidig, fordi den samtidig indeholder poesi og vers af mere eller mindre høj karakter, og som giver læseren en pause så at sige i læsningen.
Først og fremmest er det en spændingsbog. En god en af slagsen. Her er, hvad der bliver lagt op til, og heri bliver man ikke skuffet.
Frisk og ligetil:

I det viktorianske Londons magiske underverden har Tessa Gray fundet sikkerhed hos Skyggejægerne. Men snart kan hun igen være et bytte for den mystiske Magister, der har skumle hensigter.

Will, Jem og Tessa opdager, at Magisterens krig mod Skyggejægerne er dybt personlig. Han giver dem skylden for en tragedie, der skete for mange år siden, og som smadrede hans liv. For at udrede fortidens hemmeligheder rejser trioen til en herregård fuld af ufortalte rædsler. Da de møder en urværksdæmon, der giver Will en advarsel, indser de, at Magisteren kender deres mindste skridt, og at en af deres egne har forrådt dem.

Da deres farlige jagt på Magisteren og sandheden bringer vennerne i fare, finder Tessa ud af, at når kærlighed og løgne blandes, kan det korrumpere selv det reneste hjerte.

Flot arbejde.