Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Tilbederen af Charlotte Link

Charlotte Link
Tilbederen
497 sider
Mrs. Robinson

Mere psykolgisk spændende krimi finder man ikke. Charlotte Link har i den grad formået at tilsætte samtlige de ingredienser, som en menneskelig, psykologisk spændingsthriller skal indeholde: En dårlig barndom, fornægtelse, psykopati, usikkerhed, vold, parforholdssorger, tilbedelse, ophøjelse, skarpe dialoger, opgivende indkast, engagement i livet og det modsatte.
Der er ikke noget, der ikke fungerer i den roman her, den er så velproportioneret og så dramatisk og så naturligt til stede, at man føler sig revet med person for person, side for side.
Vi er på nippet til at kalde den enestående.
Den er et skrift over menneskelighed, såvel fornedrelsen som forbrødningen, adskillelsen og forsoningen.
Sproget er velpoleret og nøjagtigt så stramt, at man opretholder spændingen og alligevel føler, at hovedpersonernes sjæl følger med.
Fyrreårige Leonas tilværelse bryder sammen, da hun bliver vidne til en ung kvindes selvmord samtidig med, at hendes mand forlader hende til fordel for en anden kvinde.
Så møder hun den tilsynedladende perfekte Robert. Under dennes overflade bliver vi imidlertid vidne til et menneske, der bliver kaldt tilbeder, men som er et menneske med dybe smerternsar på en forkrøblet barndom og deraf følgende hævntrang og psykopati.
Så er der lagt op til alle tiders thriller. Og i Charlotte links hænder fungerer materialet perfekt.