Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Serpina af Helle Ryding

Helle Ryding
Serpina
416 sider
Nyt Nordisk Forlag

En bogstavelig talt eventyrlig, fabelagtig fantasy, inspireret af folkesagn og klinterne på Stevns og Møn. Helle Ryding, der er kendt for bøger som Ulvepigen og De Fire Vinde, har i den grad ladet fantasien råde, sagnene spinde og eventyret rasle side op og side ned i en bog, man har lyst til at læse i et ruf, men som dog er for stor en mundfuld på selv en længere weekend. Hold da op hvor kan hun skrive!

I landet Soria er magten delt mellem kong Karan og Klintekongen. Sidstnævnte hersker med magi og med hjælp fra en hær af døde krigere. Når han og hans døtre rider ud i landet, er det for at hjælpe de, der er i nød -, og stakkels de der sætter sig op imod ham. Så sker det. En fremmed nærmer sig . . .

Der er spænding fra første til sidste sider, og det er godt gået, at netop trolddommen og den døde verden bringer os sikkert i havn mod enden i diverse plots og komplots, der er udtænkt af en forfatter, som har styr på sproget, og som griber læseren og fører os hinsides i en, kan man vel sige, lukket verden, der drager med dens mystik og overnaturlighed.

Serpina er 1. del af to bind om Klintespind.