Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Send flere børn af Anne-Grethe Bjarup Riis

 

Anne-Grethe Bjarup Riis
Send flere børn
366 sider
Politikens Forlag

Der er ikke så meget at sige om lige netop denne bog. Den kan læses som en forlængelse af den forrige, Send mere Sex, og tåler også sagtens at stå alene. Der er god bid i dialogerne, skarpere end i forgængeren, og man bliver godt underholdt med alle de for- og indviklinger, et moderne menneske udsætter sig selv for, når skilsmissen, x´en, børnene og tandlægeklinikken altsammen skal gå op i en højere endhed. Anne-Grethe tegner et udmærket portræt af dagens kvinde, og lader ofte sin hovedperson overrule af kendsgerninger som mænd og karriere. Det er da også ærgerligt nok, kan man sige, og karikatuen får da også fuld hammer. Lige lovlig meget, kan man invende, men på den anden side ikke, for vi har jo alle i vore liv noget, der er lige lovlig meget og lige lovlig karikeret. Denne bog kan være med til at stille sagerne så meget frem i lyset, at vi ender med at grine af det hele og genkender en masse fra vort eget liv. Og det er jo investeringen værd at komme til at grine af sig selv og sin situation frem for at gå ned med stress.
Forfatteren er velkendt skarpt skåret for tungebåndet, og lige så skarp er hun som forfatter, hvor hun har en evne til at hudflette en situation. Særligt har hun en evne til at bygge spændinger op mellem par på hektiske bilture gennem byen, så man hele tiden føler, at nu sidder man oppe i bagsmækken på den forankørende.
Send Flere Børn er en dedikeret nutids-roman om trængslerne ved bare at være et moderne menneske. Den grænser til trivialliteratur og light-genren om kvalerne ved at være til. Men man føler sig godt underholdt og opdager, at lige pludselig, så er man færdig med bogen. Så spændende er den, skør, rædselsfuld, grinagtig, livfyldt og godt inde under huden hos vi moderne mennesker med alle vores halve og hele familier.