Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Sandheden fra en løgner af Julia Lahme

Julia Lahme
Sandheden fra en løgner
203 sider
Pretty Ink

 

Det er en meget speciel bog, Julia Lahme her har udgivet. Men god og tankevækkende. Hvad er det for idealforestillinger, vi har gået og bildt os ind, at vi skal leve op til? Igennem vores opvækst og miljø-påvirkninger lærer vi, at vi skal sige de gode ting, have de rigtige meninger, aflevere hvad den anden godt kan lide at høre, være en god forældre for vores lille barn og ovenikøbet reklamere med, at barnet bare gør os så lykkelige.
Bogen her gør op med alle de små løgne og bedrageriske myter, som vi lukker ud i hovedet på os selv og hinanden.
Bogen er mestendels skrevet til kvinder, der vil, må, skal og er opdraget til at være perfekte. Og som forfatteren mener skal gøre op med de ting. Hun gør også, hvad hun kan, det er helt sikkert.


Gør op med forlorne venindemøder på gaden, på holdningen til mormor-trusser, det første kys, myten om at man er elsket som man er, tidens gang, myten om ikke at kunne udholde at gå hjemme osv. osv.


Et bombardement af de rigtige holdninger, og de holdninger, der ikke er rigtige men ganske naturlige og menneskelige, og som sidegevinst bliver vi mindet om, at det er helt ok at være kritisk over for de overleveringer, som vore forfædre og -mødre mente var de rigtige meninger og indstillinger for at kunne leve - eller overleve!
Fyringer, arbejdsliv, finanskrise, masser af aktuelle emner er med, og også de ting, som kvinder synes, de skal dække over, deres mindreværd inklusive.
En særlig bog, som nok vil kunne vække gode debatter under huden og over det rustikke rødvinsbord.

Bogen kommer på sporet af, hvad der er ægte og autentisk, og hvad der har værdi, og hvad der er tomme kalorier. Det er let nok at skelne - kunsten er at turde være sig selv. Og det skisma ridser bogen helt klart og også ganske nuanceret op.