Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Sameland af Magne Hovden

Magne Hovden
Sameland
260 sider
Modtryk

Sameland er lige dele humor, opfindsomhed og arrogance. Homor idet det er virkelig morsomt at sætte sig ind i den tankegang, at man åbner en forlystelsespark og tjener penge ved, at folk kan finde deres indre rensdyr. Opfindsomhed idet det kræver nogle væsentlige påhit af forfatteren at holde den kørende en roman igennem, uden at læseren går død. Og en vis portion arrogance skal der også til for at få deltagerne i spillet omkring det indre rensdyr med på ideen om at lægge penge for noget, de burde have med sig fra fødslen.
Om de to intiativtagere til parken i samernes land, Roy og Leif, slipper afsted med deres forehavende, det skal vi ikke røbe her. Men et af budskaberne med bogen er, at man skal forfølge sin drøm, mens tid er; det kan godt være, man får nogle knubs undervejs, men er man ansat på postvæsenet og har en drøm om noget helt andet, så skal det være sådan, og vil man forblive ugift, mens alle andre danner par, så skal man gøre det. Trods modgang, advarsler, skærmydsler, på trods af alle odds.
Det er en vigtig lektion i livet, og det har Sameland med til os.

Sådan set kan man tjene penge på alt, når ildhuen og heldet er med en, og det anskueliggør Magne Hovder både sprogligt velfunderet og varmt humoristisk.

En god ferieunderholder.