Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Rosens Labyrint af Titania Hardie


Titania Hardie
Rosens Labyrint
Forlaget Punktum

Er du til gåder, udfordringer, skattejagt og kort med intelligent og astadig fremdrift i handlingen, så skal du læse denne bog. Der er ikke fart over feltet, bestemt ikke, der er det tempo, der skal være, når fokus rettes mod psykologisk og intelligent opklaring af et dilemma, nemlig hvor en nøgle nedarvet direkte fra 1700-tallets dronning Elisabeth den Første. Nøglen er gået i arv til døtre gennem alde generationer siden, men på et tidspunkt er der ikke flere døtre i efterkommerne, kun drenge. Og så sker det: Wili tager ud i verden for at finde en lås, der passer til nøglen.


Det kunne man mene, at han bitterligt kommer til at fortryde, han indlod sig på. For onde kræfter er også ude efter nøglen og det, som den kan åbne . . .
Det gode ved bogen er, at det er plottene og opklaringen, der er i fokus og ikke så meget dampen, der skal holde toget kørende. Forfatteren har oplagt forsøgt at indfange de sande skattejægere, der ved, at tålmodighed er en dyd, og at prøvelser og venten og modgang er vejen frem mod klimakset.

Vi bliver sendt godt tilbage i tiden og må væbne os med den tålmodighed, der skal til, når vi af nødvendighed for sagen bliver indviet i Shakespeares værker. Vi kommer også omkring Victoria og Albert Museum og testemantariske gaver, vi ser et mandshøjt pengeskab fra 1890erne med store messinghåndtag og producentens navn, Steiner & Sons, som aldrig bliver låst, fordi nøglen er blevet væk, og så er det ekstra ved romanen her, at den har gåder, som læseren selv kan forsøge sig med -, og kan man det, så kan man undervejs få gode hints til at løse mysteriet.

På forlagets hjemmeside kan man også få hjælp til at løse gåderne.

En pudsig og sjov bog, som man kan få mange dage og måske uger til at gå med - - - fordi den er anderledes skrevet, og de ting, man oplever undervejs, de lige skal bundfælde sig, inden man går videre.

En samatidig værdig og rolig bog med en spændende, historisk og kulturel handling.