Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Rom, min elskede af Majbritte Ulrikkeholm

Majbritte Ulrikkeholm
Rom, min elskede
Peoples Press

Temaet er fantastisk. Et on you go for alle de, der aldrig fulgte deres drøm, for de, der hele tiden bliver forfulgt af mareridtet om, hvorfor man ikke tog chancen, mens den var der, for de, der satsede på noget andet end de reelle behov var, for de der havde drømmen, men ikke evnerne. For de, der fortrød. Og for de, der var midt i en vidunderlig drøm, men som bliver revet så brat ud af den, at slutningen forfølger dem et kvart århundrede.


Her er bogens oplæg til at blive healet af midt i Roms myriade af det, der bare er Rom. Og her arbejder hovedpersonen så voldsomt med sine indre opgør og tanker og processer, at er man optaget af den slags frem for et stærkt, handlingsmæssigt skelet, så skal man læse bogen. Den fortjener endda at blive læst flere gange, hvis man er på åndelig og personlig udvikling. Hvorimod man skal holde sig fra den, hvis man vil have noget kød af mere mateteriel og plotmæssig karakter på hver anden side.


Bogen handler om sangerinden Anna Karina, der er ved at gå i stå karrieremæssigt og privat, og som derfor tvinges til at se tilbage på sit liv og opsøge sin første, store kærlighed. Hvad der sker i Rom, sker i lyset af stadens romantik og historiske kulisser, godt hjulpet på vej af forfatterens evne til gennemført at beskæftige sig med lys, processer, transformation og spiritualitet, som på den måde giver liv til romanen, der beskæftiger sig med et menneske i krise og længslen mod noget bedre ved at få afsluttet fortiden.

Et stærkt budskab, et godt tema; handlingsmæssigt foregår romanen rigtig meget som sagt på det indre plan. Det kan være vigtigt at vide, før man går igang med bogen, der er både velskrevet og yderst velkomponeret.