Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Pigen i Satans mose af Lotte og Søren Hammer

 

 

 

Lotte og Søren Hammer
Pigen i Satans mose
436 sider
Gyldendal


Vi kommer ture rundt på kloden og lusker rundt blandt jagten antikviteter og andet godt på markeder som Portobello Road i London, Porte de Clignancourt i Paris eller et lille tarveligt hotel i København. Det gælder om det samme. Køb billigt, selv dyrt.
Ord og vendinger som ovenstående, der er hørt tusinde gange fra lærebøger i skolen, til ledelser på direktionsgange, er med til at give denne dejlige roman liv, når nu handling og plot bevæger sig i velkendte temaer og velkendte konstellationer: Menneskehandel, prostitution og vold.
Pige i Satans Mose er fjerede bind i krimiserien om chefinspektør Konrad Simonsen og hans team fra kriminalafdelingen i København.
Sproget er lækkert og nuanceret, og nummeret i rækken lever op til, hvad forfatterparret tidligere har leveret.
Bogen indeholder lige dele spænding og socialrealisme, hvis man har blik for det, idet den i bund og grund handler om fornedrelse og onsdkab, nærmest dyrisk ondskab, og hvordan det påvirker en ung, afrikansk kvinde, der bestemt ikke har lyst til at lade sig udnytte af miljøer med rødder i det rige nordsjælland. Og dermed ender på bunden af en mose.
Stærk udnytter svag. Men hvem er de svage når det kommer til stykket.
Spændende læsning. En krimi der får tankerne sat i sving.