Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Opfyldelse uden forventning af Claus Grymer

Claus Grymer
Opfyldelse uden forventning
137 sider
Forlaget Helle

 

Et rigtig dejligt lille stykke litteratur. En forløsende bog der tager os i hånden og fortæller os, hvordan vi nogle gange er gode til at tænke os frem til ting i stedet for at leve ud udleve og, hvordan vi blokerer os selv med afstande som alternativ til bare at springe ud i lykken.
I en varm og tæt roman er forfatteren, en moden mand, tæt på sine tanker og minder, da han tænker tilbage på den forelskelse, han var en del af for mange år siden, hvor forholdet gik i stykker, og hvor han dermed nærmest kappede båndene til den følelsesmæssige side af sig selv og begravede sig selv i ord, tanker og bøger.
Mange år siden møder han en kvinde, Jytte, som han formår little by little at lukke ind bag dette panser, og hvor vi på en meget fin og smuk måde bliver vidne til hovedpersonens proces med at blive et helt almindeligt menneske som alternativ til en anderledes person, som vil væk fra livet og lykken, fordi den tidligere har bragt ham smerte og gjort ham ondt.
Bogen er velskrevet, omend med lidt knudrede formuleringer, der dog udmærket kan være skabt beivdst i den gode sags tjeneste med at beskrive en knudeagtig mand, og hvis det er tilfældet er det godt gået.
Mod slutningen af bogen og i bogens allersidste strofter finder han lykken efter at have brudt store barrierer ned i sig selv og mellem sig selv og sin elskede.

En flot bog. Et fint værk der rykker ved noget i læseren.