Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Normannerne af Jack Ludlow

Jack Ludlow
Normannerne
324 sider
Punktrum

Oplægget fra forlaget:

1033, den normanniske/franske grænse. Seks brødre, sønner af Tancred de Hauteville, forbereder sig på at skulle i krig for første gang. Siden fødslen er de blevet oplært til at være krigere og følge i deres fars fodspor. Som riddere har de ét eneste formål: at kæmpe. Intet er vigtigere for en ædel normanner end dygtig fægteteknik og at vinde en kamp -, og de Hauteville-mændene er vandt til at vinde.

Da de bliver nægtet at tjene for deres hertug er de tvunget til at tage arbejde som lejesoldater: de Hauteville-mændene har ingen svorne alliancer og deres uforlignelige kampfærdigheder er til leje for højeste bud. Gennem deres position som krigere formår de at vende situationer til egen fordel, og dermed gøre krav på land til dem selv.

I mellemtiden har 16-årige Guaimar været vidne til normannernes forræderi mod hans far. Han sværger hævn ved at erobre det lensdømme tilbage, der blev stjålet af Pandulf Prince af Capua, bedre kendt som Ulven. Guaimar er forberedt på farerne i Ulvens hule, men ikke på søsteren Berengaras handlinger. Guiamar må kæmpe mod alle odds og ved hjælp af ren stædighed forsøge at besejre sine værste fjender.

Sejr, nederlag, forræderi og hævn kombineres i en intens kamp, der tester selv de stærkeste bånd.

En røverhistorie der vil noget. Det her er første del af sagaen om familien Hauteville i år. Allerede nu glæder vi os til forsættelsen, idet det er fantastisk at være en del af en cyklus flere årtusinder tilbage i tiden. En bog som denne, uanset handling og visioner, er med til at styrke de af vore bånd, der længes efter samhørig og dualisme frem for induvidualitet og ensomhed. Uanset om tema og detaljer handler om grænsebevogtninger eller græsk/lombardiske modstandere, så gærer vores behov for at blive en del af historien så meget, at vi spiser kamptræning og heste råt og uforsødet i længslen for at blive en lille del af vikingernes verdensherredømme og kan smage tilknytningen i de vilde erobringstogter.