Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Natstjerne af Aloyson Noël

Aloyson Noël
Natstjerne
333 sider
Forlaget Alvilda

Femte og næstsidste bog i seks-binds-værket om Haven og Ever, Damen og Jude, og hvor mørke hemmeligheder, grusomhed og hævn vækker følelser til liv i os alle, hvis vi tør åbne os for dem. Forcen ved bøgerne, som vi har fulgt i denne serie, er, at livagtigheden går side om side med de menenskelige faktorer, som berører os alle: Befrielse, som det hedder på side 225, fra et ubehageligt og smertefyldt liv af pligtopfyldt sind og menneskelig trældom. For i stedet af lade livet erstatte med et privligeret, fyldt med overdådig luksus.
Banal længsel, kan man indvende, klicheágtigt skrevet. Men i konteksten her fungerer det, endda så godt, at man begynder at tænke over sit eget liv, og hvordan man eventuelt kunne skiftet det ene ud til fordel for det andet.
Ovenstående er et eksempel på, hvor let sproget glider ned i bogen, samtidig med, at vi får noget at tænke over og får vakt nogle følelser til live, som vi i vor ophøjede ro og ensartede hverdag egentlig godt kunne have en tilbøjelighed til at glemme.

Haven vil have Hævn. Over Ever og Damen og Jude. Hun leder efter det rigtige middel at gøre det med, og det bliver det helt rigtige våben fra en mærk hemmelighed, der truer med at flå Ever og Damen fra hinanden. Hvilket gør, at Ever snart er tvunget til at se sandheden om sin elskede i øjnene - og til at tage et endeligt opgør med Haven.. . .

Spændende som bare pokker.