Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Mori og Isfolket af Margit Sandemo

Margit Sandemo
Mori og Isfolket
244 sider

&

Bag portene
243 sider
Jentas

Masseproduktionen fra Sandemo fortsætter. I nøjagtigt samme fascinerende stil i genren bliver vi drevet igennem en verden af overnaturlighed, trolddom, heksemestre og spænding fra det hinsides. Solvogteren og Navnløs går gennem mystiske porte, mens sagastof som baggrund, sølvskove og gyldne landskaber tager form foran os, mens vi hastigt bevæger os gennem bøgerne.
Margit Sandemo er en klassiker i sin genre. Hun har skrevet i utroligt mange år med så mange millioner solgte bøger verden over, at man nok ikke skal spekulere på HVOR mange.
Hun kan det med at skrue bøger sammen, så man får indblik i historien for mange, mange år siden. Og lige pludselig bliver der krydsklippet til turisttrafikken i Island, som er steget kraftigt og dermed må Gabriel vente nogle dage i Fornebu-lufthavnen for at få plads på et fly.
Det er sjovt på en eller anden måde at foretage denne tidsrejse, og det gør Sandemose elskelig, at hun kan det med at krydsklippe gennem tiderne. Sådan føles det i hvert fald. Elve, herskere, jøkeler, Kverkfjöll, Den hellige Sol og de første emigranter  - alt trænger sig på og pirrer vores videbegærlighed og engagement i det, der var engang.
Det kan Sandemo nemlig også. Få os til at føle os hjemme i årtusindrigers gang.