Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Mit liv som mundlam af Maise Njor

 

Maise Njor
Mit liv som mundlam
190 sider
Gads Forlag

Det spændende ved bogen er, at man på en overraskende let, underfundig og levende måde finder ud af, at der faktisk ER ret meget, man kan gøre, når folk, de træder ind over ens grænser. Hvad fanden bilder du dig ind at tale sådan til mig er en af dem. Enkelt og ligetil. Men husker vi på, at vi er mennesker, og at vi har retten til at være lige så opfarende, nedladende og brutale overfor andre, som de har, når de direkte eller indirekte overfuser os. Man behøver ikke være grov i filten, men det er rart at vide, at man KAN, og denne bogs anmelder kan med glæde berette, at netop ovenstående ordvalg er afrøvet - med forbløffende resultat.

Når man så gennem måske en grov udtalelse har sat en kollega på plads og skabt rum og luft omkring sig selv, så er det ligesom om, at det hele går meget lettere. Og efter gennemlæsningen af denne bog går det på en eller anden måde meget lettere med at få fantasien sat i sving og sat sig op til, at der er mange måder at løse konflikter på -, en af dem er ved simpelthen at kræve sin ret og få luftet sine meninger.

Bogen beskriver en række forhold til personer, man som mestendels dansker har relationer til, og som det vil være værd at være godt klædt på til at sige imod, sige fra overfor og i yderste fald give en overhaling.

Flot skrevet, fine eksempler og oplagt som idékatalog. Og bogen er kærlig over for parforholdet og beskriver, at ingen er perfekte, at man har valgt hinanden, også med fejl og mangler, og så dykker bogen lejlighedsvis ned i barndommen og fortæller, hvorfor man nogle gange har svært ved at sige fra.

Serveret i en humoristisk tone med et glimt i øjet er bogen et godt bud på en underholdende selvhjælpsbog.