Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Min søn gøgler. Sørgeligt! af Preben Harris

 

 

Preben Harris
Min søn gøgler. Sørgeligt.
235 sider
Gyldendal

Her er en af de biografier, der lærer os, at vor egen historie er guld værd. Den er iskrevet i et naturligt og meget dagligdags sprog, som fortæller, at det kunne vi også have gjort. Vi iscenesætter selv vores liv, sådan da, og set i berakspejlet har også vi en meget interessant historie at fortælle. At vores forældre tilmed ikke altid direkte eller indirekte bifalder vores valg her i livet, ligesom Preben Harris´var udsat for, det er vi nogle stykker, der har prøvet. En smerte der for Harris´ vedkommende sikkert har været skreget ud gennem hans mange forskellige roller.
Vi får her en beskrivelse og gennemgang af et menneskes liv, der lige så godt kunne have været alt muligt andet, nu blev det altså som skuespiller - gøgler - han brugte sit liv. Det har han delt med sit publikum gennem alle årene. Og nu deler han sin smerte og sine erfaringer om dette liv med sine læsere. Flot arbejde.
Vi er vidne til, hvordan den unge Harris gør oprør mod sit trygge hjem i Vanløse, idet han ville noget helt andet med sit liv.
Han stod fast.
Det kan vi alle lære noget af.
Tak Harris.