Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Miltons Hemmelighed af Eckhart Tolle og Robert Friedman

 

Hemmeligheden er at være i nuet

Eckhart Tolle og Robert Friedman

Miltons Hemmelighed

Eventyret om drengen der opdagede nuets kraft

Originaltitel: Miltons secret - An adventure of discovery

Oversat af Flemming Bindslev og Elsebeth Gynther

Borgens Forlag

48 sider - illustreret og indbundet

169 kroner.

 

 

 

Lille, kvikke Milton er så glad for dagen, vejen, skolen, sin bold og sin lærer og sine ting lige indtil han bliver overvældet af angst og bekymringer på grund af en ydre hændelse, der får tingene til at accellere i hans hovede. - Er kimen nu lagt til et stresset og angstfyldt menneskebarn, der vokser op og giver stress og angst videre ud i verden?

Angsten der sender Milton ud i mangel på appetit, mangel på smil og glæde, manglende søvn og dystre overvejelser om, hvad der dog gik galt, kender vi vist alle. Angsten for morgendagen, angsten for økonomien, angsten for "hvad nu hvis".

I bogen her har Milton heldigvis en bedstefar, der ved noget om kunsten at leve i nuet, at lytte til naturens egne lyde, at se på katten, at mærke siig selv, sine hænder, sin varme. Så er det lidt mindre vigtigt at tænke på den tid, der kommer og, hvad der skete dengang . . .

En drøm leder ham videre til en isbod, hvor isdamen kommer til at gøre et stort indtryk på Milton og hans mulighed for at komme til stede i nuet og glemme sorger og bekymringer - ved at finde indersiden af nuet - og mærke lyset i sin krop.

Og en dag, da han møder sin plageånd, kan han pludselig se ham i et nyt perspektiv.

Milton er gået op imod angsten ved at mærke nuets forskellige facetter.

En optimistisk bog, der lægger op til, at forældrene måske tager over og fortæller lidt mere om, hvad man kan gøre for at fokusere på de små ting i nuets fremfor alverdens grublerier om fremtiden og angsten for noget, der skete for længe siden, og som stadig fylder ens hovede.

Budskabet er enkelt og godt serveret, og ledsaget af fine, fine tegninger er det et af de gode bud på en meningsfuld børnebog - oven i købet fra en af tidens store, spirituelle mestre og hans medforfatter.