Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Mer´ og bedre sex af Jakob Olrik

Jakob Olrik
Mer´ og bedre sex
288 sider
Gyldendal

En sjov bog der skal læses i et rap, som man nu siger, så falder der nogle guldkorn af hist og her. Det er meget lidt nyt, der bringes til torvs, og hvad kan der egentlig også siges af nyt inden for dette emne. Det skal være måden at formulere sig på og stille emnerne op på, og det er da også det, der er fornyelsen ved bogen, der er skrevet til mænd -, men med det forbehold, at de gerne må give den til det en, de elsker eller gerne vil elske med. En kærlig gestus. Og så er vi på sporet.
Der er lidt for mange holdninger i bogen, retningslinjer for go and no go, og det kunne godt trække ned. Vi kan godt vurdere selv. På en eller anden finurlig måde glider holdningerne dog ned måske grundet kådheden og friskheden i sproget, der er fornyende og nogle gange temmelig vovet. Vi går lige til sagen, ingen dikkedarer, og hvorfor skulle man ikke også det. Hvorfor ikke kalde tingene, som vi tænker dem eller siger dem i soveværelset.

Her er ovenikøbet en guide til utroskab, noget der helt sikkert vil kunne vide interesse, hvad man skal huske og være særligt opmærksom på, hvis man har noget kørende med en anden.

Der er også gode øvelser til, hvordan man f.éks. kommer til at booste sin selvtillid og dermed øger mulighederne for god sex. For hvad elsker kvinder mere end en mand med en høj selvtillid. Vi kommer alle tænkelige emner rundt om scoring, mandetyper, kvindetyper, kusser, chakraer, minus-dildoer, tantra, eksotiske danse, alle mulige variationer af orgasmer, stillinge, tips til forførelse. Og i slutningen af bogen en meget smuk skildring af de ting, der sker før, under og efter en skilsmisse, der ofte er uundgåelig i et moderne samfund, og som derfor vil være god at gøre sårbar, naturlig og håndterbar ved f.eks. at huske at sige tak til den tidligere partner for det, vedkommende gav dig med i livet. Disse sidste siger er egentlig til at fælde en bette tåre over, hvis man ikke er helt færdig med en, man elskede for ikke længe siden . . . 

En bog med drøn på om et godt emne. Serveret på en fin og forfriskende måde med mange gode nuancer. Rigtig god, rigtig inspirerende, sprogligt fornyende og med forestillinger om alt fra, hvorfor man er i et parforhold og til snak om jaouzi og onsdagsrullere.