Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Med kurs mod døden af Carl Bjerredahl

Carl Bjerredahl
Med kurs mod døden
465 sider
Skriveforlaget

 

Formidabel thriller. Her er en forfatter, der forstår at fylde linjerne ud. Det afsæt og den baggrund, som international spænding og international kriminalitet foregår med; det har Carl Bjerredahl forstået, og det er det, der gør bogen så fremragende.
Man bliver opslugt af den. En fortærsket kliché. Denne bog kunne dog have været den første, man anvendte den til.
Mine damer og herrer: Vi går internationalt her:
Fra isbjergenes by nord for Grønlands polarcirkel til Kap Farvel ved helvedes hjørne - og videre til det forhadte fjeld på Færøerne - slipstrømmen efter en dødsdømt flyvning tegner et blodigt spor over verdens barske egne - et spor, der leder mod en hemmelig, som aldrig må afsløres .! Hvem var de fire mand om bord i det lille taxifly, der forsvandt over Grønlands ødemark under et arktisk uvejr? Hvorfor var flyet overhovedet der? Og hvad var meningen med den farlige og katastrofale flyvning? Den danske politimand Thomas Heide skal finde svarene. Sammen med en kvindelig retsmediciner sendes de til Isbjergenes By - Ilulissat i Grønland. Og de finder hurtigt ud af, at der er andre, som vil finde flyet - koste hvad det vil! For Grønlands isfjelde er kun begyndelsen på et iskoldt drama. Intet er, som det ser ud med den fatale flyvning. Og snart må den danske politimand indse, at han har udfordret fanatiske kræfter. De mest uhyggelige mord er tilladt, når verdens farligste mennesker føler sig truede . Spænd sikkerhedsbæltet til en forrygende thriller fra Grønland, Færøerne, Danmark, Washington og Dubai - med kurs mod døden!
Alle kæmper for sig selv. De fleste kæmper med rette. Mange af disse mennesker i bogen har gjort det til en profession at udnytte andre menneskers rette levned og kynisk og brutalt. Derfor har bogen mere end spædning i sig. Den har også et hip til de lag i os alle, der ved nogle få omvæltninger og parring med særlige miljøer kan få henholdsvis det bedste og det værste frem i os.
Det kan vi lære mere om i bogen her - direkte som indirekte.
Vi lærer meget om Grønland, og i disse tider, hvor mangt og meget i krimier handler om eksotiske og varme steder på kloden, forekommer dette nærmest forløsende og meget flot udtænkt. Endvidere er lokationerne bare så meget på plads, om det så er i Fredericiagade, i Dubai eller på Københavns Politigård.