Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Martyrens Sang af Stephen Miller

 

 

Stephen Miller
Martyrens Sang
343 sider
Forlaget Punktum

En djævelsk spændende thriller. Åndeløs fra første til sidste side. Mere er der ikke at sige. Der går langt imellem de krimier og thriller, der går under huden og får følelser i affekt hos læseren på en måde, så man nærmest er med på sidelinjen.

På en smuk solskinsdag i september 2012, ikke ulig en anden skæbnesvanger septemberdag 11 år tidligere, stiger en ung, elegant klædt kvinde om bord på et fly fra Berlin til New York velvidende, at hun vil slippe en dødelig epidemi løs blandt indbyggerne i hele den vestlige verden.  Daria er flygtning fra en af de mange overfyldte, fattigdomsramte flygtningelejre i Mellemøsten og er i årevis blevet optrænet af terrorister. Hun er poleret, kultiveret, uddannet på de fineste skoler og vestliggjort for at slette ethvert spor fra hendes mellemøstlige kulturarv, alt imens hun skjuler et sydende raseri mod den vestlige verden og alt hvad den står for. Darias eneste instrukser er, at hun skal interagere med så mange mennesker som muligt. Hun bor på Trump Tower Hotel og udgiver sig for at være journalist på det fiktive magasin Klic! Hun besøger Guggenheim museum og Central Park og slentrer gennem gaderne på Manhattan mens hun inficerer alle hun møder med den dødelige virus. Selv afventer hun symptomerne på virussen: høj feber, kuldegysninger, kvalme, læsioner. Kopper. Hun ved, at den indsprøjtning hun fik i Berlin vil sinke sygdommens angreb og give hende mere kostbar tid til at sprede smitten.

Værsgo. Så er der lagt op til filmiske scener i gigantklassen . Martyrens Sang indeholder oplæg til en handling, plots, indsigt i terroristens hjerne, så man sideløbende har to handlinger. En ydre og en indre.
Forfatteren evner rigtig godt at kombinere de to ting og fastholde læseren hele vejen igennem. Man behøver ikke engang have den 11. september inde i hovedet for at føle sig overbevist om det realistiske i bogens handling.
DET er godt gået.