Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Oplev det gode liv nu af Louise Hay

Louise Hay
Opleve det gode liv nu
197 sider
Borgen

Der er meget guld og kærlighed at hente i denne selvhjælpsbog men også debat- og diskussionsbog til diverse samlings-aftener i grupper, hvor folk vil videre og holder af at arbejde med sig selv. Tag nu f.eks. evnen til at tilgive. Der er jo masser af statements og blokeringer, der gør, at det kan være svært at komme videre og måske endda involvere sig og stole på nogen. Muligvis endda ofte helt ubevidst. Det kan derfor være vigtigt at gøre op med, om  der er nogle eller noget, man skal have tilgivet. Den eneste, der helt sikkert lider skade ved manglende tilgivelse, det er den, der ikke evner det.
Det, de gjorde, er utilgiveligt, de har ødelagt mit liv, kun svage mennesker tilgiver, det hele er mine forældres skyld, jeg har ret, og de har uret. Og meget mere af den skuffe. Det gamle nag, selvretfærdigheden, forsøger Louise Hay at få sin læser til at gøre op med ved at fortælle, hvor skadeligt, det er for os, hvor lænket til fortiden, man er, og så er det ellers, at det hårde arbejde for at komme fri betyder.
Hertil har Louise Hay nogle gode og værdifulde øvelser som  at se på, hvordan din barndoms families mønstre omkring tilgivelse var, hvordan du er programmeret til at  tage hævn, spejlet på døren, hvor du skal øve dig i at tilgive alle dem, der har såret dig, og hvordan du lærer at tage ansvar for dig selv i stedet for at skyde skylden på andre.

Mange andre emner i arbejds- og privatlivet får Louise Hay set på, man mærker hendes mangeårige rutine som spirituel lærer og forfatter, hvor man kan opleve, at mange programmer og afviklingsprogrammer går igennem fra issue til issue, og sådan er det jo med mangt og meget, hvor 12-trins-programmer, tjek-lister og verbal omprogrammering er en stor del af kunsten imod at ændre sig på stort set alle områder.

Den lille håndbog når bredt ud over emner som arbejde, økonomisk overskud, selvværd, bedre helbred og i det hele taget styrkelse af gang her på jorden.