Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Dominanten PDF Udskriv Email

Tara Sue Me
Dominanten
384 sider
Peoples Press

Umiddelbart er Dominanten en enkel historie om sex, om fryden ved at være dominerende, om det frydefylde i at være den, der hengiver sig, underkaster sig.
Den kan dog læses på mange, mange forskellige niveauer, og det er det, der gør den til noget særligt.
Dens tema, overhund/underhund kan indplaceres i en lang række situationer. Kampen om magten i parforholdene, på arbejdspladsen, i politikkerne, i børnehaverne, i skolerne, ja overalt hvor der færdes mennesker.
Som forlaget skriver er Nathaniel West en hankønsvæsen, der aldrig mister  kontrollen. I løbet af dagen dirigerer han bestyrelsen som direktør for West Industries, om natten agerer han selvsikkert som dominant med stringente regler over for sin underdanige. Han har aldrig før taget uprøvede underdanige under sin kyndige men hårde behandling – men da Abigail Kings ansøgning rammer hans skrivebord, bryder han for første gang sine egne regler for at afprøve hendes grænser.Abbys kombination af uskyld og villighed er berusende, og Nathaniel beslutter hurtigt at give hende halsbånd på og kræve hende som sin egen. Så længe hun følger hans regler og overgiver sig helt til ham, kommer ingen til skade. Men da Nathaniel begynder at forelske sig i Abby, bliver det farligt. Han indser, at tilliden må gå begge veje, og at han må afsløre nogle af sine dystre hemmeligheder …
Og så er det, at handlingen virkelig tager fart, og vi kommer ned i materien hos mennesker, der vil bestemme, og dem, der vil bestemmes over, og hvordan skal man egentlig få det hele til at fungere, når man har begge sider i sig, men indtil videre mestendels har dyrket kun en af siderne.
Bogen er en fortsættelse af The Submissive, der udkom i 2013. Hvis man læser serien udelukkende for det seksuelle indhold, kommer man til at kede sig bravt over seksualitetens under- og overkastelse, så meget er der i bogen af den. Hvis man derimod læser mellem linjerne, opdager man rigeligt med andet berigende stof hen ad vejen.