Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Verdens nemmeste meditation PDF Udskriv Email

 

Sebastian Overgaard
Verdens Nemmeste Meditation
192 sider
Peoples Press

 

Verdens Nemmeste meditation hedder bogen, og er bogens budskab at meditere, så går det rent ind. Her er tale om en letlæselig bog, der på mange måder anskuer forholdet til meditation, og som kan anbefales til alle, der ønsker ro og fordybelse og ikke mindst at nå dybere ind i sig selv.

I et flot og flydende og meget dagligdags sprog beskriver forfatteren nødvendigheden af meditation, og hvordan man kommer i gang. Gode tegninger hjælper en på vej. Sådan skal du gøre, og sådan skal du i hvert fald ikke gøre.
Bogen anviser, hvordan man samarbejder med meditationen og ikke bruger en masse dumme undskyldninger for at kæmpe imod den - tid, kedsomhed og andet.
Den fortæller en masse om, hvordan man skærper sin opmærksomhed og holder fokus på åndedrættet og er til stede nu og her. Tag det første skridt, rejs ikke tusind mil for at opleve glæden ved meditation.
Og væk med fordommene og den dårlige samvittighed. Har jeg mediteteret, hvis jeg kun har mediteret 1 procent af tiden. Ja, det har man. Og sådan holder bogen optimismen i gang, også for nybegyndere.
En bog der engagerer, motiverer og inspirerer inden for et kanonvigtigt emne.
Godt gået.