Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Dødesporet PDF Udskriv Email

 

 

Sara Blædel
Dødesporet
318 sider
Peoples Press

 

Sara Blædel er en forfatter er en forfatter, som formår at gøre det konkrete til noget alment. At gøre trængslerne i hverdagen til noget alment for en befolkningen. At hæve et lokalsamfunds konflikter op til samfundets problemer.
Som forlaget skriver er Dødesporet en næsten tilgroet sti i en skov tæt ved Roskilde. Her kørte man i gamle tid de dødende ud til den store offer-eg for at ofre lidt af deres blod til guderne. Håbet var, at de så ville blive taget godt imod hinsides.

Nu er der noget, som tyder på, at der igen er trafik i dødesporet. Det opdager Louise Rick - chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi - da hun skal finde en forsvundet dreng, som gemmer sig i netop denne skov tæt ved hendes barndomsby.

Efterforskningen afdækker nogle mørke sider ved lokalsamfundet, og for Louise bliver det samtidig anledning til et endeligt opgør med fortiden.

Sara Blædel har begået en god krimi, der taler til hulrummet i dig, der grænser mellem thriller og drama. En gåsehudsagtig sag, der ligger og vipper mellem det kultagtige og så det, der alligevel kan lade sig gøre i dagens Danmark mellem almindelige mennesker.

Bogen udmærker sig ved ikke at have kapitelnumre, hvilket fremmer følelsen af, at alt hænger sammen uden numre og ophold.