Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Exit Hells Angels PDF Udskriv Email

 

Søren Baastrup
Exit Hells Angels
310 sider
Peoples PressExit Hells Angels er en af de bøger, man læser med ironisk distance, fordi man ved ikke, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. I rocker- samt kriminelle miljøer vil der altid være interesser i at sløre sandheden og sløre den på en måde, så der er penge i det.
Bogen er spændende og skrevet og med mange gode billeder af kredsene i rockermiljøer. Mange historiske billeder endda.
Bogen er skrevet i nøjagtigt det sprog, der kendetegner vores kendskab til rockermiljøet, med trykket lagt de rigtige steder, med alle fordommene om broderskaberne intakte, cruises på motorcykler med baseballebats, fyring af fede, organisering af dummebøder, klubhuse, projektiler gennem luften, psykopatmalere, afpresning af journalister, afbrændinger, flugtbiler og andre søde ting, som man nu siger.
Er man interesseret i sproget i miljøet, og de oplevelser, man nu kan få ved kendskab til denne form for parallel samfund er bogen absolut et bekendtskab værd. Den kører fint, og læseren finder tryghed ved, at den er helstøbt og ikke gemmer på noget eller lægger fingrene imellem. Det har "læderjakker", som vi kaldte dem i gamle dage, vist heller ikke for vane.
Fin underholdning.