Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Taxatanker PDF Udskriv Email

 

 

Peter Petersen
Taxatanker
190 sider
229 kroner

 

Man tænker måske en anelse over, hvad der sker i en taxa-chaufførs hoved, når man kører fra det ene sted til det andet.  Her er et godt bud på, at de bestemt ikke er tabt, undskyld udtrykket, bag af en vogn, men at de gør sig deres overvejelser, såvel sikkerhedsmæssigt og samfundsmæssigt. Øjnene er med, menneskepsykologien stadigvæk, og man får vitterligt det indtryk, at det er menneskekloge mennesker, man rejser med, og at man ualmindeligt trygt kan sætte sig ind i en taxa, fordi de kender alle faresignalerne ved dig selv og ved det kvarter og det menneskemylder, de kører igennem.
Hertil kommer, at bogen er skrevet med megen lune og humor, der så at sige spidder passagererne eller klæder dem af, om man vil, og selv den værste brandert kan lynhurtigt blive skilt samfunds- og holdningsmæssigt ad i atomer.
Befriende læsning.
Om bogen skriver forlaget selv:
Vi møder dem hele tiden, og de fleste tænker måske ikke engang over det. Men de ser os, både når vi er værst, og når vi er bedst. Hvad tænker de egentlig om os? ;Peter Petersen er journalist, musiker og nyslået droschekusk. Han tager os med på en guidet tur gennem gaderne og tegner i et levende, medrivende og underholdende sprog et billede af, hvordan Danmark ser ud fra førersædet af en taxa. Det er somme tider grimt, somme tider smukt, ofte livsbekræftende – og altid spændende!
Spændende bog. Læs den inden din næste taxatur.