Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Bomberegn i Wien PDF Udskriv Email


Inge Storm
Bomberegn i Wien
179 sider
Historia


At nå tilbage i tid, indhente det fortabte og få fat i den cyklus, der altid sidder i en fra barndommens tid burde næste være en menneskeret. Uden opgøret med fortiden, ingen optimal leven i nutiden.
Inge Storm krydser sine spor i Østrig, idet hun som 2-årig mistede sin far på slagmarken i Rusland, hvorefter hun med truslen fra Øst med sin familie måtte gå ondt og gru igennem og søge tilflugt i dybe kældre under de voldsomme bombardementer i krigen.
Inge Storm kom til Danmark og levede sit liv efter krigen. Og hun ser nu tilbage og kommer tilbage og fortæller os en masse med sine egne øjne om, hvordan det var at stå midt i krigsorkanens øjne med alle de opsigtsvækkende rædsler, et lille menneske udsættes for.

Sund læsning, for det handler ikke blot om krig. Det handler om et menneskes ydmygelser og fornedrelser og det tabte liv, som man end ikke ved eksisterer, midt i et helvedes-inferno og så den indre rigdom, man alligevel kan opleve efter krigen, og man vokser op under fattige kår ved Innsbruck  omgivet af marker og grønne enge.
Inge Storm kan noget med sproget, så minderne og hendes egne oplevelser går under huden og giver læseren en oplevelse af, hvor tunge og triste menneskeskæbner kan blive, og så er der ikke andet at gøre end at affinde sig med det. Stof til eftertanke i en verden, hvor vi til stadighed søger efter lykken og ofte aldrig alligevel bliver lykkeligere.
Sproget er stramt og enkelt, let forståeligt, og det er nok denne enkelhed, der får det til at rykke i os følelsesmæssigt.