Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Min tid i gule sokker PDF Udskriv Email

 

 

Morten Grunwald og Per Kuskner
Min tid i gule sokker
280 sider
Peoples Press

Det er ofte i virkeligheden som på film. Og det er da også morsomt at læse, at Poul Bundgaard i Paris efter en filmoptagelse på Maxime på en anden restaurant slet ikke kunne blive mæt og derfor bagefter måtte supplere med fastfood. Det gør en bog troværdig, at sådanne eksempler om hovedpersonerne er medtaget.
Man skal naturligvis for at få glæde af bogen være til Olsen-Banden, der som arbejdstitel havde en langt mindre smidig betegnelse. Alt dette og meget, meget mere og masser af fantastiske billeder fra setsene og fra et stykke Danmarkshistorie om tre kluntede småforbrydere, som var elsket af af voksne og børn, og som nu får mulighed for at komme bag kulisserne med en af de involverede.
Vi får en masse skægge detaljer med, og finder bl.a. også ud af, at det var Morten, der testamenterede en ekstra ekstravagant Olsen Bande-jakke til Tommy Kenter i hans parodi som Rudi Kløjtzner.
Sjov læsning dels som mindesmærke over dansk film, dels som supplement til al tænkelig viden om tilblivelsen af de ialt 14 Olsen-Bande film - med et spænd på omkring 30 år.