Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Bye bye blackbird PDF Udskriv Email

 

 

Jesper Stein
Bye bye blackbird
368 sider
Politikens Forlag

 

Andet bind i krimiserien om vicepolitikommissær Axel Steen, som vi første gang mødte i den anmelderroste Uro. I bogenbliver der rodet op i en af Axel Steens gamle sager, og snart er han på jagt efter en sadistisk drabsmand og voldtægtsforbryder, der udfører sine forbrydelser på Nørrebro i København. Samtidig døjer Axel Steen med problemer på hjemmefronten, hvor et stigende hashmisbrug og problemer med hans eks risikerer at få indflydelse på hans måde at håndtere voldtægtssagen på. ...

Efter en voldsom flot debut med Uro, sætter man altid sin lidt til, at det er næsten umuligt at ramme med en to-er, der tilfredsstiller publikum lige så godt. Ofte næsten umuligt med tårnhøje forventninger. Sådan går det ikke med denne, der rent sprogligt på ingen måder går i tomgang, når forfatteren skal følge op, men bevæger sig fremad mod nye mål og sproglig servering af en historie, hvor der virkelig er noget at byde på.

Det er flot researcharbejde, lige fra miljøet omkring jernmændene og jægersoldaterne og til genkendeligheden i miljøet omkring Ørstedsparken.

Som en journalist, der stræber efter at sætte fokus på miljø og personskildringer for fra gang til gang for at lade læseren og redaktøren tilfredsstille, så er det lykkedes Jesper Stein at søsætte opfindsomhed og tanker til begejstring og medlevelse.

Vi får alt det, en god krimi kan byde på i disse tider; hashtåger, bandekrige og terror som sidegevinster, voldtægter, råhed og en ualmindelig nærgående og intens beskrivelse af Københavns krimi-miljøer.

En udgivelse til UG.