Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Kvinden der forsvandt PDF Udskriv EmailGillian Flynn
Kvinden der forsvandt
496 sider
Gads Forlag

En psykologisk thriller, en billedlig rykker som fortæller en masse om perfiditeten, absurditeten i, at to mennesker på et tidspunkt finder sammen og lover hinanden glæde og trofasthed, og hvordan det hele så udvikler sig.

Mens man skynder sig igennem en veloplagt handling og et jordnært sprog går tankerne til alle de fejl, man selv har begået i sine parforhold, og hvordan det egentlig udmærket kunne være nået dertil, hvor hovedpersonerne i romanen befinder sig. Absurditeterne står i kø, den menneskelige fornedrelse ligeledes, psykologien i et parforhold sat på spidsen.

På overfladen er Nick og Amy det perfekte par. Men under den pæne overflade gemmer der sig problemer, og parret har hver deres hemmeligheder. Da Amy på deres femårs-byllupsdag forsvinder sporløst, falder mistanken hurtigt på Nick, der dog benægter alt. Pludselig dukker Amys dagbog op, og det er nu Nicks ord mod dagbogens. Det viser sig, at en af parterne har udtænkt en uhyggelig djævelsk plan . .

At følge sådan et oplæg til dørs, vil i sig selv være en stor præstation. At følge den til dørs ved hjælp af nærmest filmiske virkemidler og sproglige finesser, der gør bogen til en pageturner med format, der er virkelig klasse.

En stor præstation.