Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hvid røg sort tårn PDF Udskriv Email

 

Margrethe Vestager
Hvid røg sort tårn
266 sider
Gyldendal

 

Jeg vil gerne vedstå, at jeg har magt. Og når man har den er man på forunderlig vis højere, smukkere og mere veltalende, end når man ikke har den.
Et enkelt blandt mange hudløst ærlige citater i en ny, meget flot og meget anderledes bog om Margrethe Vestager.´
Og bekræfter dermed, hvad vi alle har vidst gennem tiderne, at politikere og magtfolk ofte benytter sig af ufine kneb og enorme anstrengelser for at klamre sig til magten så længe som muligt. For hvem vil ikke gerne være både høj, smuk og veltalende - og gerne mere end gennemsnittet.
Man sidder med en bog i hånden, der taler godt ind i den tid, vi er i, og fortæller, hvordan politik og magtens kugler og beslutningerne kan have platform på og baggrund i de nye sociale medier som sms´er, Facebook og Twitter godt understøttet af hendes iphone med et hav af interessante oplysninger Bogen indeholder naturligt nok et hav af aktuelle oplysninger om politik og processer og bl.a. hvordan i alverden det lykkedes politikerne at slippe godt fra at lave efterlønsreformen, selv om efterlønnen lå inde i Velfærdsforliget.
Det og andre ting fra den politiske scene er velbegavet, spændende læsning. Men at alt har mulighed for at komme ud i dagligstuerne, sådan føles det i hvert fald, det er vigtig læsning, for det viser, hvor hurtig og omskiftelig en politisk scene, vi har, og hvor magtfulde de sociale medier til dels at påvirke eller lade sig påvirke af vælgerne. Men også i kontaktfladen politikere imellem.
En klog bog.
Ind imellem beskrivelserne fra politik og orienteringen om de sociale medier er der masser af historier fra Margrethe Vestagers politiske ophav og baggrunden for, at hun nu mener dit og dat.
Vi kommer meget tæt på den radikale leder i denne bog. Normalt kan man fornemme, når politikere i deres erindringsbøger skjuler sig bag blændværk og distance i håb om en videre politisk fremtid eller et godt eftermæle. Det er ikke tilfældet med denne bog, der virker overordentlig autentisk og ægte.