Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Næste stop Rosengädda PDF Udskriv Email

 

 

Emma Hamberg
Næste stop Rosengädda
351 sider
Aronsen

Som Brunstkalenderen og Svømmepigen i de danske oversættelser, så er der overflod af glæde, smittende begejstring og klare syntakser i den nye bog fra Emma Hamberg. Der er noget ædelt og gammeldags ved formen, sågar overskrifter i kursiv.
Tessans liv er gået i stå; hun er faret vild i en tåge af fritures i den grillbar, hvor hun arbejder. Hun beslutter sig for at forlade sin dominerende mor og utro kæreste.
Bros liv er næsten lige begyndt, han er frankofil og en kultiveret gentleman, og hans forældre er ved at glide fra hinanden.
Og så er der Jane, som bor i et lille hus i udkanten af Stocholm, den bamhjertige samaritan med sårede dyr.
I bogen her mødes de tre skæbner; de flettes uløseligt sammen, og vi får en beretning om venskaber på trods af alder og køn.
Man opdager nye sider af livet ved at læse bogen og tænker på, hvorfor man altid holder fast i de samme mennesker og meninger; er det for at blive bekræftet i, at man er god nok, eller er det fordi, vi er bange for at bryde med trygge, vi kender.
Sproget i fortællingen er fin, og miljø- og personbeskrivelserne ganske troværdige som i forgængerne, der begge er anmeldt her på sitet.