Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Drop business as usual PDF Udskriv Email

 

Richard Branson
Drop business as usual
338 sider
Gyldendal Business

En yderst inspirerende bog hvor Branson kommer ind på værdien af påpasseligheden med den jord, han mener, vi er ved at ødelægge ved at drive hazard med dens råstoffer, og hvad vi kan gøre for at passe på den, også selv om man er god til at tjene penge. Måske netop derfor. Den ordblinde storentrepenør fortæller, hvad der egentlig skal til af ressourcer for at lave små, bitte computere på nogle små hundrede gram, og blandt det og meget andet finder vi også en beskrivelse af hans Kensington Roof Garden i London, der er båret oppe af økologiske og biologiske principper som billeder på, at man godt kan give til verden, hvad man har mulighed for, når man ovenikøbet har evnerne, fantasien og de økonomiske midler til det.
Bogen er fyldt med historier om de mennesker, han har været optaget og inspireret af i tidens løb, og man kommer tæt på, sådan da, mennesket Richard Branson for hvem det synes at være en umulighed at drive forretning uden at tænke på de miljømæssige og menneskelige omkostninger.
Har man læst bogen, synes næsten umuligt at drive forretning uden at mærke en snert af den dårlige samvittighed, man bør have, når man læser om konsekvenserne for Indien og Kenya og mange andre lande, hvis vi lukker øjnene og udelukkende tænker på profit.
Virgitnhealthmiles er et program, der med fokus på medarbejdersundhed er blevet iværksat som en del af det, virksomhederne bør tage andel i, - at medarbejdere og kunder er det, der bærer det hele oppe, og det hermed er på det punkt, krudtet skal intensiveres.
En bog der fremhæver en lang, lang række af de foranstaltninger og programmer jorden over, der indenfor kultur- og industriverdenen er iværksætte for at beskytte de bløde værdier og skabe resultater med mening for de kommende generationers oplevelse af, at jorden er levedygtig, og at vi passer på de ting og mennesker vi omgiver os med.
En bog der giver lige så meget, som det, Richard gerne vil. Nemlig forsøge at inspirere til ledelsesstrukturer og entrepenørvirksomhed som tager vare på de abnorme miljøfudfordringer, som jagten på profit i stigende grad skaber.
Richard tjener penge. Rigtigt mange penge. Det er der ingen tvivl om. Men det, vi får ud af denne pragtbog er, at vi alle også får en del af det tilbage, som vi har bidraget med til mandens rigdom, ikke mindst i form af åndelig inspiration til, hvordan vi kan begynde at tænke over de penge, vi bruger, og hvordan vi kan sikre, at de gør økologisk, menneskeligt og ressourcemæssigt gavn i den anden ende.