Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Den tredie Antikrist PDF Udskriv Email

 

Mario Reading
Den tredie Antikrist
478 sider
Sohn

Fantastisk spændende. En thriller ud over det sædvanlige. Fordi den indeholder elementer af historiens vingesus, af fremtidens skræmmebilleder, af nutidens oplagte tvedeling mellem ondskab og hæderlighed, nedrighed og ægthed.
For næsten fem hundrede år siden skrev den store Nostradamus sine berømte profetier. Han skrev om de tre antikrister: Napoleon har badet verden i blod, Hitler har voldført verden, men den tredje er endnu ikke kommet. Den tredje, der vil kaste verden ud i kaos og undergang.

I Moldovas bjerge lovprises en nådesløs tyran som den tredje, den endelige, den genkomne Kristus.

I en sigøjnerlejr i Rumænien kunne en kvindes ufødte barn ændre historiens gang.

I stinkende, bundløst hul i Mexico lover fire søskende hinanden, at de vil hævne sig.

Kun Adam Sabir, som værner om Nostradamus forsvundne profetier, ved, hvem Nostradamus forudså som den tredje Antikrist.

Kun Adam Sabir ved, hvad der sker, hvis den moldoviske Kristus, det lille sigøjnerbarn og de hærgende søskende mødes i deres strid.

Kun Adam Sabir ved, hvad der skal til for at redde verden fra ragnarok og udslettelse ...

Optakten til bogen er dramatisk, og den lover ikke så lidt. Den kan virke langtrukken især i starten, og som alle episke værker med den brede fortælling skal man indstille sig på ikke at få noget forærende, men at man bogstaveligt skal holde øjnene dramatisk åbne for at kunne følge med. Man kan indvende, at det tredie bind her i serien er skåret en anelse for meget over en forudsigelig og mekanisk læst, så bogen ved visse lejligheder kommer til at fremstå livløs og uden kød og blod. Sprogligt kan man indvende, at den visse steder ikke er afvekslende og helt i top. Visse steder går der lidt for mange gentagelser i sproget. "Han beskrev de sidste fem dage på hospitalet, så godt han kunne. Han prøvede at besvare spørgsmålene så godt, han kunne". Her kunne man med for at variere sproget med fordel have brugt vendingen "efter bedste evne".
Men detaljerne ødelægger bestemt ikke helheden, og bogen kan anbefales enhver, der har lyst til at beskæftige sig med profetier og historiens (under)gang.