Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Ødegården PDF Udskriv Email

Carsten Bo
Ødegården
191 sider
Aronsen

En fin, lille roman, om opbrud i parforholdet, længsler der aldrig blev indfiet, behov som flyder med strømnmen - ting , der aldrig blev sagt. Et par ankommer til en ødegård i Sverige for at have en hyggelig weekend sammen, uden Internet og mobiltelefon. Han plejer at tage alene af sted, for at udleve sin drøm om at skrive. Hun er med for første gang, uden andet end et boligblad og en kuffert med pænt tøj. Illusion, kontrol, jagt og forplantning. Carsten Boe er tilbage efter sin store anmeldersucces Stillevejen, som blev nomineret til Debutantprisen 2008.
Det gør han rigtigt godt. Han formår at skabe en fortæettet spænding, og kan få en handling til at vibrere af spænding ved, har man på fornemmelsen, bare ved at sidde og kigge ud af vinduet.
Historien om et par, der prøver og prøver, nogle gange er de ikke engang selv klar over, at det er det, de gør, men som læsere på sidelinjen bliver man skræmt over den veloplagthed og præcision, som stilstand og misforståelser kan tolkes og blive drivkraften i et forhold.
I romanen her heldigvis kun over en weekend. I livet - ja, der er det ganske ofte meget værre.
Bogen her er god at blive klog på og spore varsler om sist eget liv på.