Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Livets GPS PDF Udskriv Email

 

Lund og Østenkjær
Livets GPS
261 sider
Vores Forlag

En sjov og vedkommende og tankevækkende bog om livet. Alt lige fra frustrationerne ved opkald til telefonselskabers kundeservice, til hvordan kontakten med andre mennesker og deres nærvær holder dig sund og rask, via magthaveres lidt for provokerende fylde i landskabet og til holdingsskredet blandt de unge idag og til den manglende dialog med kongehusets om dets rolle i et moderne samfund.
Der er rigtigt, rigtigt gode bud på lange samtaleemner til sene nattetimer forår, sommer og efterår, og det gør denne bog til en lille smule bombe under systemet.
For tager man bare ét af emnerne, skilsmisser, Christinias kovending over år og tid, ADHD som lidelse eller folketilstand som misforstået hensyntagen til pigerne, kvinderne som en dejlig gåde, ja så behøver man end ikke en gammeldaws pølsepind for at lege. Så er man aktiveret med mulighederne for sunde debatter, nedladende og fnysende bemærkninger, overbærende smil og skænderier i familien med efterfølgende forsoning. Alt hvad der hører et godt liv til.