Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Min elskede PDF Udskriv Email

 

 

David Deida
Min elskede
258 sider
Borgen


Af en eller anden grund er den her bog tilegnet kvinder. Den KUNNE dog lige så godt læses af mænd, for der er virkelig bid i den og guldkorn og alt det dyre, som får en til lidt mere at forstå, hvordan man når hinandens hjerter. Essensen af drømmen om et godt parforhold, som rigtigt mange mennesker ikke er specielt bevidste omkring. Det går så op i børns ve og vel, hus og have, materielle vilkår og en stor vennekreds. Så glemmer man hinandens hjerter.
Bogen her er ikke speciel nem at læse. Den har mange, lange, snørklede sætninger. Som kan læses flere gange - og med meget stor fordel, idet det er som om ordene ender oppe under huden på en og giver en ånd, vid, forstand og hjertekontakt på en ganske anden måde end andre bøger i genren.
Forlaget skriver selv:
 Enhver kvinde kender eventyret: find den rigtige mand, giv ham, hvad han ønsker og behøver og han ville elske dig for evigt. Men når myten ikke holder, når du mærker at du har slået dig til tåls med meget mindre end du i dit hjerte ved er muligt - hvordan tiltrækker og får du en mand, som er i stand til at leve op til det, som du allermest lidenskabeligt længes efter? MIN ELSKEDE er skrevet til kvinder om de dybere aspekter af kærlighed. En lidenskabelig mand, der skriver til kvinden i sit liv om det han ser hos hende. Om deres møde. Om den spirituelle salighed, der gemmer sig i kærlighedens udfoldelse. Deida har en sjælden evne til at forvandle relationer mellem partnere til sublime eventyr. Marci Shimoff siger om bogen, at hun aldrig som kvinde har følt sig så godt forstået og værdsat. Forord af Marianne Williamson. Deida er anerkendt internationalt som en indsigtsfuld lærer, der vil revolutionere den måde, hvorpå mænd og kvinder udvikler sig åndeligt og seksuelt. Han holder foredrag og workshops over hele verden og har også besøgt Danmark.
Ordene er ikke for store. Bogen kan efter endt læsning sammenfattes i nogle få udsagn: En spændende rejse ind i sindet, som løfter en op og gør en til en bedre og mere tolerant, givende og forstående kæreste.
Den gør et stort nummer ud af at beskrive den længsel efter at give og at modtage kærlighed, som mennesket har, og beskriver længslen som en stor gave.
Forskellen på denne og mange andre både mentale og spirituelle bøger til hjælp for de elskende og sproget, niveauet og evnen til at nå ind i de hjerter, som forfatteren gør et stort nummer ud af at få åbnet for os i det daglige. Vi kan skrive under på, at det rent faktisk er lykkedes.
Flot bog.