Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Av de voksne slår PDF Udskriv Email

Anne Vibeke Fleischer og Rikke Mølbak
Av! De voksne slår
86 sider
Dansk Psykologisk Forlag

Vi har nu og da rigtig godt at gå i øjenhøjde og se de lidt mere barske emner fra de smås side. Dels for at passe på vores børn, dels for at opleve, hvordan de ser verden, men også fordi vi alle har det barn inden i os, der måske engang blev forsømt, hvor vores grænser er blevet overtrådt, og hvor de små bitte krænkelser måske er blevet til indkapslet bitterhed og de aggressioner, vi aldrig fik ud, da vi var små.
Det gør så godt at læse denne lille bog fra Dansk Psykologisk Forlag, der nænsomt og med fine tegninger fører os lidt ind i en verden af verbale og fysiske krænkelser, og hvordan man som lille Emma forsøger at overleve det hele og få det bedste ud af det.
Når mors kæreste er sur og tvær og slår, når mor er træt af, at Emma tisser i bukserne, og når kammeraterne på legepladsen er efter en. Så gør det rigtig, rigtig ondt på de små. Og den smerte slæber vi med os hele tiden.
Tænk lige lidt over det! Og læs så den her pragtudgivelse, som giver en noget at tænke over og, hvis man er specielt følsom, også kan bringe tårerne frem.
Der er også gode efterskrifter til vi voksne, som får at vide, hvad familievold er, hvordan børn påvirkes af vold. hvilke psykologiske indsatsmuligheder der er overfor børn i voldsramte familier, hvordan man bearbejder familievolden og ikke mindst, - hvordan man får opbygget en god jeg-indentitet igen hos det voldsramte barn.
En fornem udgivelse.