Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Gamle Hansen PDF Udskriv Email

Birgitte Lorentzen
Gamle Hansen
312 sider
Peoples Press

Et fantastisk tilbageblik på en eventyrlig periode i dansk boksnings historie. Den indeholder alt om Jørgen Hansens professionelle liv, lige fra den spæde start, og til alle i bokseverdenen med vemod i øjnene må se til den dag i 1980erne, da han meddeler, at nu er det slut. I bogen får vi at vide, at hans år i Hviids Vinstue som tjener har bragt ham lige så mange gode, mindeværdige og fantastiske oplevelser. Det kunne man så godt have dvælet lide mere ved. Oplevelser fra dengang, hvor alle mødtes på Hviids Vinstue, og de historier, som en højt profileret tjener må have lagt øre til - og kunnet videreformidle indpakket i anonymitet. Bevares det er morsomt at læse, hvordan Jørgen Hansen i 16 år nærmest lever dør om dør med sin datter, og at der er højere til loftet i København end i Aalborg, og at han slår en HAer i gulvet i et væddemål. Historier er der nok af. Så det er tilgiveligt.
Nu hedder bogen jo dog Gamle Hansen - og ikke kun Bokseren Gamle Hansen. Så en smule mere fra de glade år på vinstuen, når de nu trods alt gjorde den gamle så glad.
Ellers er bogen fint fyldt med anekdoter og private billeder. Og vi må slutteligt sige, det er en optimal guf-bog som et fint testamente over en stor boksers liv og levnede.