Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Livet af Keith Richards

Keith Richards
Livet
584 sider
Lindhardt og Ringhof

Man føler sig taget godt ved hånden og fortalt den historie, man vil høre om holdninger, synspunkter, eskapader, groupies, sangskriveri og alt det andet, der hører et af historiens allerstørste rockbands til. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Keith Richards fortæller sit livs historie; og det kan vi alle lære noget af - ikke at lægge fingre imellem. Hvor skulle man også det. Det er ærligheden, ægtheden, autensiteten, man når længst med her i livet. Og man må sige, at med den opskrift er Keith nået rigtig, rigtig langt her i livet, såvel kunstnerisk, familiiært og som en god ven til utallige af historiens store musiknavne gennem tiderne.
Man må imponeres over den sandhed og hjerteenergi, der kommer ud af legendens mund. Masser af historierne kender vi i forvejen, og sjovt nok, så ved Keith på en eller anden finurlig måde, at det er noget andet, læserne længes efter. Så det får vi tilsat nogle meget fine billeder af livet med Keith fra den barske barndom i London og til heltestatus på de propfyldte stadiums verden over.
We dont give a damn, synes han altid at have signaleret til omverdenen, som Mørkets Fyrste og med en sjælden kodning til at indtage store dele af en verden med sit charmerende væsen og alligevel bevare tilpas meget af den mystik, der skal til for at nå ud over scenekanten.
Keith har været en af bannerførerne hvis ikke lederen af Rolling Stones i et halvt århundrede. Vi kommer tæt på bannerføreren, men bliver holdt lige nøjagtigt i så tilpas en armslængde, at han stadig har sit personlige rum at kreere i, - og som efter al sandsynlighed vil føre Rolling Stones ud på endnu en verdensturné inden længe.
Bogen er er et godt afsæt til at deltage aktivt i en af de store koncerter. Vi får, så hatten passer, både af vildskab og følsomhed. Nøjagtigt som vi kender hans brillante guitarspil - og gavflabede ægthedsspil.