Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Evnen til at være asocial PDF Udskriv EmailEvnen til at være asocial af Miriam Wanner

 

Mirian Winner
Evnen til at være asocial
244 sider
WG Press

Det kan aldrig diskuteres, hvor vigtigt det er at lave sit liv optimalt. Det kan derimod alt for ofte diskuteres, om mange gør for lidt for at hoppe ud af et hamsterjul eller omgivelsernes kvælende, normsatte pres. De forventninger der ofte mere eller mindre styrer vores adfærd op gennem barndom og ungdom og enten ender med at lede os mod et fortabt liv i bitterhed -, eller som ender med at blive så bastante, at man er nødt til at hoppe ud i friheden.

Den her bog giver et malende billede af, hvor man kunne begynde, hvis man er røget ind på en hylde, hvor man egentlig ikke gider være..Man kunne jo begynde med at se på den stak af invitationer til dette og hint, familiefødselsdage og begivenheder i løbet af året, som man forventes at dukke op til.
Er det af egen fri vilje, af lyst, eller er det på grund af andres forventninger, man dukker op.
Gode, sunde spørgsmål, som man fint kan stille sig selv, og har man først sagt fra overfor en vigtig begivenhed i livet, se så er der gode muligheder for, at man er på ret køl og siger fra overfor andre ting, der ikke giver en glæde og vækst.

Bogen kommer rigtig fint ud af de problematikker og diskussioner, man har med sig selv om, hvor ærlig man skal være. Når man simpelthen ikke orker at være med til noget, der ikke giver næring.

Den fortæller i et langt forløb udviklingen af sygdom og stress og nedbrydelse af helbrevet, hvis man byder sig selv for meget -, OG evnen og modet til i sidste ende at sige pænt nej tak.