Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Voksenkærlighed i børnefamilien PDF Udskriv Email

Voksenkærlighed i børnefamilien af Amanda Lagoni

Amanda Lagoni
Voksenkærlighed i børnefamilien
299 sider
Grønningen1

 

En spændende og vedkommende bog, og skulle man som par ikke have børn, eller er de forlængst fløjet fra reden, er den lige så aktuel. Den indeholder rigtig meget godt stof og gode motivationer til at komme viderre eller bare gøre en lille smule mere for parforholdet.
Forfatteren gør rigtig meget ud af, hvordan man kan se hinanden som forskellige mennesker, og i parantes at gør man ikke det, så kan det meget vel gå gruelig galt.....
Hun forsøger at slå en pæl gennem alle undskyldningerne om, at man ikke kan finde bare 10 minutter i en travl hverdag til at gøre noget for hinanden. Kan man ikke det, så er man også her i fare.
Fokus er naturligvis på børnefamilien, men det skal andre ikke lade sig skræmme af, for bogen er fyldt med sunde, let forstelige og velmenende råd om, hvad man stiller op for at vedligeholde parforholdet.
Meget i bogen er sagt før, men der er også blevet plads til at sige tingene på en anderledes, kærlig, humoristisk og meget forstående måde, og det er tydeligt, at forfatteren i sin dagligdag har arbejdet meget med andre mennesker og kommunikation.
Bogen indeholder også genkendelige cases om par, der opsøger terapi af forskellige årsager.
Glimrende beskrevet.