Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Lyspunkter PDF Udskriv Email
Lyspunkter af Anette Kris Kristiansen
Anette Kris Kristiansen
Lyspunkter
140 sider
Skriveforlaget
 
En meget anderledes novellesamling der rører op i ens inderste og får os til at se, at alting ikke behøver være, som vi har lært det.
At ofte kommer ting dybt fra sjælen, og lytter man til det, tør man - og tør man handle på det -, så bevæger livet sig ofte i en anden og langt mere tilfredsstillende retning, end man gik og havde planlagt.

Lad os taget et par pluk fra bogen:

Det er, som alle tider flyder sammen., alt hvad vi nogensinde har erfaret, står foran os.
 
Det er så indgroet i os, at vi deler alting i to, og vi oplever aldrig strømmen, der løber bagved...

Vi mener, at der skal foregå vandringer i flere generationer 

Der er uendeligt, mange metaforer som ovenstående i bogen. Læs om vold og krig. Læs om pigen, der er konstant bange for sin stedfar og bare ser frem til den dag, han ikke er her mere. Om hende der får en syngende lussing ganske uretfærdigt at sin mor. Læs om en gruppe unge mennesker, der får bygget hytter og huse i et helt nyt landskab, og får bragt budskabet ud om den fineste kærlighed.
 
Illustrationen på forsiden siger alt: Livets træer giver dig det, du har brug for.

En smuk og rørende bog på beskedne 140 sider. Det er tydeligt, at forfatteren har arbejdet godt og grundigt med sig selv og nu i novelleform forsøger at give noget af det videre, hun har fået. 
 
Og så er det virkelig godt tænkt, at læseren i de genkendelige handlinger skal fange budskabet om at ændre livsvejen, mens tid er.