Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Med hjertet forrest PDF Udskriv Email
Med hjertet forrest af Lisbeth Fruensgaard
Lisbeth Fruensgaard
Med hjertet forrest
248 sider
Turbine
 
Der er så mange guldkorn i bogen, at man ikke aner, hvor man skal begynde.
Og slet ikke ende, for ende det kan man ikke, når man først får åbnet det hjerte, som forfatteren gør alt for, at læseren finder vejen til.
Når først hjertet er åbnet, så er der en million nye veje at gå i livet, og de veje vil Lisbeth Fruensgaard gerne have os ud af.
 
Skru op for nydelsen
Tillad dig selv at modtage
Hvad giver dig en følelse af glæde
Lyt til de små, subtile beskeder om ubalance i kroppen
Lev det liv du inderst inde tror på
Kig på det der fungerer for dig
Hold hjertet åbent


Osv osv.

Enkle læresætninger, enkle ting der skulle være til at have med at gøre. Det er de bare ikke for rigtigt mange mennesker, og det ville de heller ikke have været ved læsning af bogen her, HVIS ikke Fruensgaard på en støttende, varm, pædagogisk og ydmyg måde kommer med fine anvisninger på, hvordan man så bærer sig ad med at holde hjertet åbent -; det er deri hemmeligheden ligger.
F.eks. gennem det at give en krammer. Gennem hjertemeditation. Gennem åndedrættet. Gennem hjertelig humor. Og mange andre veje.
Bogen er bygget op omkring ens hjerte, således at forstå, at det er her, livets energi og flow ligger, og det er de signaler, der ligger i det, der skaber et tilfredsstillende liv - , HVIS vi får lyttet til det i tide.
Bogen her indeholder en lang, lang række teknikker og erfaringer, der i vort samfund fyldt med hamsterhjul og dagligdag kan gøre det lettere at nå et tilfredsstillende liv. Det kræver ofte mod. Også at gøre op med en tilsyneladende sorgløs barndom, der måske ikke helt var, hvad vi troede, og så også at gøre op med f.eks. en skilsmisse eller en trist skæbne, der vil kunne spænde ment for at nå lykken.
Men helt tydeligt viser forfatteren skridt for skridt, hvordan det KAN lade sig gøre. 
Videre har forfatteren opdelt mennesker i interessante kategorier; den usynlige, pleaseren, den ydrestyrede, den hjertelukkede osv; spændende er det altid at læse, hvilken kategori, man overvejende tilhører, selv om der naturligt nok er elementer i os alle fra alle kategorier.