Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Med kærlighed fra mig PDF Udskriv Email
Med kærlighed fra mig af Johnny Hansen
Johnny Hansen
Med kærlighed fra mig
206 sider
Gyldendal
 
Det er to ikoner, der står bag bogen. Dels Johnny Hansen, der naturligvis er hovedpersonen. Men også stor ros til Søren Dahl, der gennem tiden har fået det bedste frem i folk og formået at skabe den tillid, der skal vinde en anden persons hjerte til at åbne sig.
Det er til overmål lykkedes med bogen her, der sætter lidt af en ny standard for, hvordan en biografi kan skæres.
Dansktopmusik er en etableret vare i mange kredse, en ulidelig larm i andres ører. Uanset hvad så må man give Johnny Hansen, at han med sit band, Kandis, følger med tidens musik, og efter en større succes med den meget personlige film, Kandis for livet, er han blevet endnu mere populær end før.

Bogen er opbygget, så man får et 24/7/360 grader indtryk af, hvilke personer omkring Johnny Hansen, og hvilke omstændigheder, der har gjort ham til en af landets helt store, musikalske profiler i sin genre. Lige fra hans klimren på guitaren i Pallis Tivoli og Dahlgårds Tivoli. Og så til idag, hvor alle har en mening om ham. Men hvor man må sige, at han har nået mere, end han drømte om som lille dreng.
Selv om man mellem linerne godt kan ane, han vidste, hvad han ville, og hvor det bar hen.
Der er maser af lækre udtalelser i bogen. Fra Johnny Reimar, hans far, hans mor, Jacob Haugaard og sågar nogle citater fra Mette Frederiksen, der har sunget på scenen med Kandis.
Hvordan det gik for sig, kan du læse i en bog, der er klasse og fyldt med billeder - til Kandis-fans men også til folk, der er nysgerrig på, hvordan en mand bag facaden ser ud i tekst og billeder efter at have holdt dampen op på den danske dansktop- og musikscene i mere end en menneskealder.