Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Techmogulen Elon Musk PDF Udskriv Email
Techmogulen Elon Musk af Ole Hall
Ole Hall
Techmogulen Elon Musk
251 sider
Grønningen1
 
Det er næsten for meget til, at det kan være et tilfælde. Kan man påstå, og så kan man tænke lidt over det. Med et photoshop-agtigt, glat spøgelsesansigt, fint tilbagestrøget hår og en forside, der er plastret til med gult, så ligner det umiskendeligt et ordentligt, maoistisk indspark fra Kina.
Herfra må læseren så selv vurdere.
Elon Musk er så magtfuld og så kontroversiel en person, at det næsten ikke kan blive større. Og mere aktuelt at udgive en stribe bøger om ham for at belyse, hvordan man med et knivsparpt blik for fremtiden og en stålsat vilje og tilsyneladende arrogante visioner og ledelsesformer kan komme til at sidde på toppen af verden.
Nok så aktuelt er det at forsøge at finde ind bag myten og manden, der efter sigende søgte at afværge verdens første atomkrig ved aktivt at forhindre et ukrainsk bombenedslag i Sevastopol.
Vi følger da også fint perioden, hvor Musk blev millionær, købte en villa i Silicon Valley, fra farmands køb af en spil Commodore64, til ejerskabet af verdens hurtigste bil og til, hvad han er idag.
Forfatteren er ophavsmand til en lang række biografier og er indehaver af en pæn bunke priser, og der er derfor absolut ingen grund til at betvivle den fine reseach, der har været nødvendig for at kunne lancere så fin og detaljeret en bog.
Vi kommer langt ned i detaljen, lige fra påklædningen af Musk  og til det kontroversielle køb af Twitter.
Det hele er med, og er man til at følge med på sidelinjen, når store mænd tager deres beslutninger, og den pris, som medfølger -, så er bogen om Musk - et must!!
 
 
¨¨