Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Sidste akt PDF Udskriv Email
Sidste akt af Brad Parks
Brad Parks
Sidste akt
400 sider
Jentas
 
Hvad gør efterretningsvæsenet, når de skal finde en person til at gå undercover som indsat forbryder i et fængsel.
I thrilleren her falder valget hos FBI på en arbejdsløs skuespiller, der tilbyder ham sit livs rolle og 150.000 dollars for et halvt års arbejde i fængslet.
Her skal han gøre sig gode venner med den kriminelle Mitchell Dupree, der ved, hvor FBI kan finde nogle eftertragtede parpirer.
Mod alle odds takker skuespilleren Tommy Jump ja tak til tilbuddet. Naturligvis undervurderer han opgaven og er pludselig op imod nogle kræfter, han bestemt ikke har gjort regning med.
Tommy Jump, ja navnet alene, undskyld, men altså Tommy er en blød mand, nok lidt godtroende, og vil gøre alt for at imponere og komme frem i verden og gøre en forskel. FBI har vist valgt denne karaktertype med omhu. 
Jump går overbevisende til opgaven, hvilket får os til i den grad at respektere forfatteren for sit studie af menneskekundskab. Vi følger Jump, der får en temmelig god forsmag på de barske realiteter i et fængsel, han egentlig ikke burde være i. Nu er han pludselig op imod både system og det kartel, der mere eller mindre styrer såvel fængsler som underverden.
Og man føler som læser, at enten kommer Jump ud af det hele i overraskende stil, eller også får han så mange lammetæv i livet, at kun fantasien sætter grænser.
Vælg selv, kære læser.
Eller læs bogen.
Den er hammegodt skrevet.