Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Værgeløs PDF Udskriv Email
VÆRGELØS af Mette Jensen Hayles
Mette Jensen Hayles
Værgeløs
288
sider
Screaming books
 
En spændende og dynamisk måde at beskrive genkendelige udfordringer på. Forældrene er i konflikt, børnene betaler prisen. Og er de så de eneste. Nej, det er de bestemt ikke.
Vi mærker det slidsomme, når forfatteren dels ved fantasi, dels research og dels egen erfaring fortæller, hvor langt ud, man som menneske kan komme, når det er ens børn, det handler om.
Er det prisen værd? For børnene og for de voksne.
Titlen Værgeløs er mere end passende ramt, for i konflikter i familier går alt ofte ud på at skærme sig og værge for sig og sørge for at dække sig af med både psyke, holdninger og argumenter, før man bliver slået i gulvet.
Og netop de store slag og den indre dramatik er forfatteren eminent til at fortælle.
Der er nogle sprogblomster hist, og pludselig her mangler der et ord glemt i korrekturens vildnis, men det betyder ikke en døjt for den spænding og det litterære og poetiske billede, bogen skaber, og som giver os indtryk af, at her er en forfatter, der ikke blot klichefyldt har noget på hjerte, men som har det i den grad, så det giver ekkos hos særligt de læsere, der har været gennem de enorme konflikter, skilsmisser kan føre til, med Familieretshuset, myndigheder og ikke mindst - hinanden."Jeg har besluttet mig for at flytte". 


Tik.

Tiden forsvinder ikke. Det gør den aldrig.Tiden står ikke stille. Tiden bumper bare afsted i usikre små ryk mod afgrunden.

"Du ved måske fra børnene, at vi har været på Sletø et par gange. Og nu har vi forelsket os i det og besluttet at flytte dertil. Kenneth og jeg har købt hus derovre". 
 
Tak.
 
Det sidste sekund falder i slag, og jeg svimler ud over den stejle kant, der før var mit liv.

....
 
Det slag er tabt, det er mit blod, der flyder. Jeg skal fortsat ligge som det glemte lig på marken længe efter, at krigen er slut.

Wow.

Med dejlige, sproglige finesser bliver læseren forført på en måde, der er yderst egenartet og pirrer vores nysgerrighed til at fange mere på næste side.

En skøn bog. En varm og indlevende roman.