Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Nok om mig PDF Udskriv Email
Nok om mig af Vincent F. Hendricks
Vincent F. Hendricks
Nok om mig
216 sider
Politikens Forlag
 
Der er dækket godt op med moralfilosofiske analyser, højt intellektuelle standarder, sandsynlighedsberegninger for adfærdsreguleringer, nul-sums-regler, selfier som bytteforhold og begreber, vi ikke normalt bruger i hverdagen, i hvert fald ikke i gennemsnit.
Vincent Hendrcks er da heller ikke som gennemsnittet, og han kommer ofte temmelig højt op at køre i sine argumenter. Han kan være svær at følge. Det er han også ofte i denne bog, hvor titlen er det mest interessante, umiddelbart brugbare om man vil, og det, som kan være med til at ændre folks adfærd, om forfatteren måtte have haft noget sådant i tankerne.
Der er en del interessante perspektiver og gode indgange til sunde debatter, man kan have omkring middagsbordene.
De fortaber sig så desværre i forfatterens mund i ord, ord og ord, og forkskelige grader af forsøg med intellektuelle fangearme, der kunne have grebet folk, hvis han havde hidset sig lidt ned og fået nogen til at komme ud af sit analytiske selvsving.
Ingen tvivl om, at Hendricks er en kapacitet med fine reflektioner på samfundets veje og vildveje. Nogle gange er han dog knap så god til at sælge sine budskaber.